RelexZ is uw massagestoel specialist in België, Nederland en Luxemburg!

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede massagestoel uw gezondheid en welzijn kan verbeteren. Wij adviseren u graag bij deze belangrijke keuze. Wij leveren nieuwe en gebruikte massagestoelen vanaf € 500,00- ( gebruikt of demomodellen) tot ca. € 10.000,00-. RelexZ is de officiële Inada distributeur en dealer voor Nederland, België en luxemburg.

 

Massagestoel Showroom aan huis of op uw bedrijf in geheel Nederland en België ? Dat kan!

 

Ons verhaal, hoe het begon..

Anne-Marie; Eind jaren 90 is mijn man op zijn fiets aangereden door een auto, gevolgen:

o.a. Rug fractuur, verschuivingen van tussenwervelschijven en whiplash. Na een moeizame periode van veel ziekenhuizen en alternatieve artsen te bezoeken hebben we een massagestoel in Amerika besteld (het zou een Amerikaans merk zijn). Eenmaal in huis bleek deze véél te intensief en pijnlijk. De stoel hebben we technisch flink aangepast, net zolang tot deze wel beviel. Op een gegeven moment zijn we naar de fabrikant (in China en dus niet in Amerika..) gegaan en onze aanpassingen daar laten zien. De aanpassingen en verbeterde kwaliteit onderdelen werden speciaal voor ons overgenomen door de fabrikant. Het resultaat mag er zijn; een betere massagestoel en resultaat: geen uitval in benen, geen 9 tussen wervel schijven uit positie maar slechts 1! Dat terwijl de artsen ons voorhielden dat verbetering niet mogelijk was…

Uit enthousiasme is zo ons eigen merk massagestoelen ontstaan én hebben we het Benelux distributeurschap voor de beste massagestoelen ter wereld uit Japan. Deze zijn nog veel beter in staat om bijvoorbeeld hernia klachten en aanverwante klachten  te laten verdwijnen of verlichten. Fijn dat we al zoveel mensen hebben kunnen helpen met hun zoektocht naar verbetering!

Heeft u ook klachten, of wilt u deze voorkomen? Maak een geheel vrijblijvende afspraak om onze verschillende massagestoelen te testen bij u thuis of op uw kantoor!

Massagestoel Showroom in geheel Nederland en België ?!

Demonstratie op uw bedrijf!

Afstand of tijd een probleem? Wij komen bij u langs met onze demonstratieauto en demonstreren graag onze diverse stoelen. U kunt zo instappen en testen ! Zo heeft u geen tijd en onkosten verlies. Eventueel ook in de avond of weekend. Ook in België, Luxemburg, en Nordrhein-Westfalen te Duitsland. Vanwege de huidige corona maatregelen zijn we beperkt

 

RelexZ is de Business to Business benelux  distributeur/leverancier van het Japanse merk Inada, het merk wat reeds sinds 1962 bestaat.

De meest menselijk mogelijke massage kunt u ervaren in een Family Inada massagestoel.

 

Family Inada is puur gefocust op een sublieme massage ervaring  als een ongekende therapie en droom, echter welke medisch is onderbouwd. Inada staat garant voor de meest menselijke massagekwaliteit en  productkwaliteit, in die zin werkelijk ongeëvenaard. Een massagestoel van Inada zal uw allerbeste vriend worden en altijd voor u klaar staan. Visie: RelexZ en Inada willen graag dat de wereld een beetje mooier, gezonder en meer ontspannen wordt!

 

Eigen merk massagestoel: RelexZ

Onze samenwerking met Haozhonghao healthcare products, later genoemd ” Irest ” te China, vind zijn oorsprong reeds ruim 20 jaar geleden. RelexZ maakt aanpassingen en verbeteringen die volgens de standaard van RelexZ nodig zijn. Hiervoor dienen wij extra tijd, kennis en financiële middelen in te zetten. Desondanks bieden wij de RelexZ / Irest massagestoelen doorgaans lager geprijsd aan dan andere aanbieders.

Wij zetten een betrouwbaar product in de markt waar wij volledig achterstaan.

Door contacten met onder andere specialisten, artsen en revalidatiecentra is het mogelijk om te blijven innoveren. Zo staan onze massagestoelen ook in diverse ziekenhuizen en afdelingen als oncologie ter verbetering van de bloedsomloop bij het toedienen van medicatie.

De unieke massagekwaliteiten van RelexZ massagestoelen zijn het uiteindelijke gevolg. Door de samenwerking met Inada is “het geheel“ compleet, en kunnen we met een gerust hart zeggen dat we de beste massagestoelen ter wereld leveren.

Waarom verkopen jullie niet alle Irest / Haozhonghao healthcare products massagestoelen?

De fabrikant maakt veel massagestoelen en modellen, welke vaak enkel op een optisch detail afwijken van andere modellen. De techniek is soms voor 99% hetzelfde. Het design maakt dan het verschil. Ook zijn er modellen die wij qua massagetechniek en/of in technisch opzicht niet goed  vinden om in ons assortiment op te nemen. Niet elke vernieuwing is een verbetering in ons opzicht. Ons eerste model uit 1999 hebben we grondig aangepast en hebben we 15 jaar lang verkocht, naar alle tevredenheid van onze klanten. Indien er een nieuw model massagestoel  van Irest gepresenteerd, wordt deze door ons grondig getest en gekeurd. Indien goedgekeurd, worden er vaak nog verbeteringen/aanpassingen gedaan voordat deze door ons wordt ingekocht.

Hier een overzicht van verschillende merken, en modellen welke overeenkomen.

Dr. Allyn Harter, Chiropractor te Nijmegen;

Als Chiropractor ben ik zeer bewust van de exacte massage en tractie handelingen die de massagestoelen van Inada/RelexZ uitvoeren. Elke patient gaat voor de behandeling eerst in de massagestoel van RelexZ. Ik zelf gebruik de massagestoel van RelexZ dan ook preventief. Het zijn weloverwogen handelingen welke tot stand zijn gekomen door artsen, therapeuten en ontwerpers, en dat voel je. Ik heb dit nimmer in een andere massagestoel kunnen ervaren. Ik kan daarom iedereen RelexZ producten aanraden ter voorkoming & verbetering van Hernia en andere klachten. Zowel zakelijk als in de thuis situatie.

 

Dr. Allyn Harter

Massagestoel kopen met service en garantie

Door onze serviceafdeling zijn alle cliënten gegarandeerd van uitstekende service en garantie.

 • 2 jaar volledige garantie aan bedrijf/huis is een zekerheid.
 • Levering op locatie, thuis of op de zaak
 • Technische service op locatie
 • Uitleg over de werking van de massagestoel op locatie
 • Volledige garantie bij RelexZ is: 1 maal een telefoontje of mailbericht, en het eventuele probleem wordt geheel kosteloos opgelost; géén materiaalkosten, geen voorrijkosten, géén arbeidsloon, u hoeft zelf ook verder niets te doen!

Massagestoel kan gezondheidsklachten voorkomen

Gezondheidsklachten zijn te voorkomen door RelexZ massage stoelen tijdig te gebruiken. Ook kunnen gezondheidsklachten die er al zijn, worden gereduceerd; veraangenaam uw leven. Waarom zouden we geen gebruik maken van de hedendaagse techniek in combinatie met de medische kennis? Kom en geniet mee van deze ultieme verzorging die we in deze drukke maatschappij steeds beter kunnen gebruiken.

Kijk ook bij: Gebruikte of demo massagestoelen

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen:

Voor wie is een massagestoel geschikt?

Een massagestoel is in principe voor iedereen geschikt.
De fabrikant adviseert de stoel niet te gebruiken door kinderen jonger dan 14 jaar, vrouwen die zwanger zijn en mensen die een pacemaker hebben. Zie ook onze overige contra indicaties. De Inada Dreamwave heeft bijvoorbeeld een speciaal aangepast jeugdprogramma en ochtend en avondprogramma.

Hoe vaak kan ik de massagestoel gebruiken?

Een massagestoel kan zo vaak gebruikt worden als dat prettig voelt. Er zijn geen indicaties aan een maximum gebruik per dag of per week, tenzij u te intensief masseert. U voelt zelf aan wanneer u genoeg hebt gehad.

Wat kost het aan energie?

Een massagestoel vraagt een vermogen van gemiddeld 180 watt. Bij een massage/duur van 15 minuten is de huidige kostprijs aan energie minder dan € 0,5 ct. per massagebeurt.

Waarom zijn jullie goedkoper?

Hoewel collega massagestoel verkopers beweren het goedkoopst, de nr.1 of de specialist van het land te zijn, doen wij er echt alles aan om een zo laag mogelijke prijs voor u te realiseren. Daarom; geen dure showrooms of te veel personeel, geen sub-dealers die er ook aan moeten verdienen, geen grote glimmende auto’s, maar de beste producten voor de laagste prijs. Kijk maar naar de prijzen, simpel.

Wat voor onderhoud is er nodig?

Onze massagestoelen zijn de meest professionele in de markt, sterk en degelijk ontwikkeld en geproduceerd. In de ontwikkeling van de Inada Dreamwave is maar liefst $ 50 miljoen geïnvesteerd. Hoewel er geen specifiek onderhoud noodzakelijk is, kan een controlebeurt om de 5  jaar geen kwaad.

Is de massage sterkte/intensiteit instelbaar?

De massage-intensiteit is op verschillende manieren in te stellen.

”Wat

Zero Gravity betekend  “gewichteloos “ofwel ” geen zwaartekracht” dat kan natuurlijk niet in een massagestoel, wel in de ruimte. Het is een commercieel verzonnen leus voor een aangename houding in een massagestoel. De “zero Gravity massagestoelen hebben meestal niet de mogelijkheid om de rugleuning horizontaal te verstellen. Dat is vaak een nadeel om de meest uitgebreide behandeling te ondergaan zoals het stretchen van het lichaam.

1. De intensiteit wordt vooral bepaald door de lighoek tijdens gebruik. Hoe meer een horizontale lighouding aangenomen wordt, des te intensiever de massage is. Door de lighoek instelling is de massage dus voor iedereen naar eigen gevoel en voorkeur instelbaar.
2. Sommige massagestoelen zijn voorzien van een extra rugkussen. Dit kussen zorgt voor extra demping van de massage. Naarmate u meer gewend bent aan de massagestoel, zult u gaan merken dat de massage intensiever mag. Door het uitritsen/verwijderen van het extra rug kussen wordt de massage beduidend intensiever.
3. Onze massagestoelen zijn uitgevoerd met een 3D massagemechaniek, hierdoor is de intensiteit van de massage via het bedieningspaneel ook regelbaar. U kunt de massage intensiteit verlagen of verhogen.Alléén bij de Inada massagestoelen gebeurd dit geheel traploos en pneumatisch.[/vc_column_text]

Hoe lang gaat een stoel mee?

De huidige stoelen zijn technisch duurzaam geproduceerd. Voor de productie van de stoelen zijn de degelijkste materialen gebruikt. Door deze constructie gaan onze stoelen, mede afhankelijk van de gebruiksfrequentie en welk merk, 8 tot wel 20 jaar mee.

Hoe wordt de stoel bezorgd?

Ons professionele team bezorgt met onze eigen transportmiddelen dagelijks massagestoelen in geheel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.De stoelen wegen tussen de 80 en 155 kilo afhankelijk van het model. Sommige stoelen bestaan uit 3 delen en is er montage nodig. Wij pakken de materialen uit en monteren de stoel. Alle verpakkingsmaterialen worden door ons afgevoerd. Eenmaal aangesloten leggen we uit hoe de stoel werkt en hebben we tijd voor al uw vragen.
Natuurlijk kan de stoel ook door uzelf worden afgehaald, let dan wel goed op, of de afmetingen van de verpakkingen overeenkomen met uw laadruimte.

Kan de massagestoel naar de 1ste etage?

Standaard levering houd in dat de stoel gelijkvloers wordt geleverd. Als klanten willen dat de massagestoel op een hogere/lagere etage moet, gaan we daarvoor zorgen, al moet deze gedemonteerd of met een hoogwerker omhoog. Dit alles dienen we wel op voorhand te bespreken. Daar kunnen eventueel ook kosten aan zijn verbonden.
In de meeste gevallen kan de stoel redelijk eenvoudig en gratis naar boven gebracht worden, eventueel met een paar handige mannen uit uw omgeving of door ons personeel. Het best is om de stoel in de doos te laten tot deze op de juiste etage is.

Kijk naar de afmetingen van de massagestoelen in de doos om verassingen te voorkomen.

Wat is de garantieperiode?

De garantie periode is 2 jaar op alle nieuwe massagestoelen. Voor massagestoelen die zakelijk gebruikt worden is de garantie 1 jaar.

Is de massagestoel de vervanger van de masseur?

Onze massagestoelen zijn van dermate goede kwaliteit dat ze een volwaardige massage geven. De massagehanden en de ondersteuning van de airbags geven in combinatie met de meest uitgebreide software een combinatie van diverse massagetechnieken die uiteindelijk een zeer complete massage geven.
Vervangt het daarmee de masseur? Als het gaat om een ontspanningsmassage van de rug dan is deze zeker vergelijkbaar met een masseur. Ook als er sprake is van specifieke klachten, kan onze massagestoel u van dienst zijn. Onze massagestoelen hebben niet voor niets als enige de status `medisch verantwoord hulpmiddel`

In verschillende gevallen kan een masseur echter de voorkeur hebben, we zijn nu eenmaal sociale en gevoelige wezens.
In het algemeen kan gesteld worden dat een (goede) massagestoel minimaal zo goed is als een gemiddelde masseur. Onze Inada Massagestoelen zijn daarop een uitzondering en gaan een stapje verder; “niet toevallig de beste ter wereld”.

De Inada Dreamwave is het hoogst te bereiken level in de massagestoelen branche. Niet voor niets door vele anderen geïmiteerd, maar nooit geëvenaard.

De grote kracht van een massagestoel t.o.v. een masseur is de massagefrequentie. Het dagelijks gebruik zorgt veelal voor een significante vermindering van de klachten. De massagestoel staat immer permanent 24/7 voor u beschikbaar; afspraak maken niet nodig dus!

Kunnen we stoelen zelf uitproberen?

Het kopen van een massagestoel is een zeer persoonlijke keuze, budget, massagevormen en het gevoel over de massagestoel spelen een belangrijke rol hierbij.

Elk type massagestoel heeft zijn eigen karakter.

Daarom vinden wij het belangrijk dat u een stoel koopt waar u jaren plezier van hebt en vinden het normaal dat u meerdere stoelen uitprobeert. Vindt u een paar uurtjes nog te kort? Dan kunt u ook eventueel een massagestoel huren. De verhuurmassagestoelen zijn veelal een instapmodel, maar ook dan merkt u het voordeel van dagelijks masseren.

We geven u ruim de tijd om onze stoelen in alle rust uit te proberen. En juist die rust is belangrijk om de massage goed te kunnen ervaren. Onze ervaring is dat een bezoek om onze stoelen te ervaren minimaal een uur, soms enkele uren kan duren. We werken op afspraak zodat we de ruimte exclusief voor u reserveren zodat u in alle rust onze stoelen kunt ervaren. U kunt gratis parkeren op onze privé parking. Heeft u weinig tijd of vindt u de afstand een probleem? Wij komen bij u langs prive of op de zaak met onze mobiele showroom.

Wat kost een massagestoel?

De prijzen van de RelexZ massagestoelen variëren van ca. € 1.000,00 tot € 7000,00-

Moet ik mijn stoel voor reparatie brengen?

De massagestoelen wegen tussen de 80 en 150 kilo. Reparaties worden meestal op locatie uitgevoerd. Is het vanwege technische redenen niet mogelijk de stoel ter plaatse te repareren, dan nemen we de massagestoel mee naar onze werkplaats. Indien nodig zorgen we voor een vervangend exemplaar.

Waarom zou ik voor RelexZ kiezen?

Het kopen van een massagestoel doet u niet elke dag, het is fijn als u een massagestoel koopt waar u vele jaren plezier van hebt. De unieke service van RelexZ begint al bij het demonstreren van de massagestoelen op een door u gekozen locatie! Ook na de aankoop staan wij garant voor een service waar geen andere leverancier aan kan tippen; 99% van de onderdelen hebben wij op voorraad! Door de kwaliteit hebben we gelukkig zéér weinig storingen en die voorraad helemaal niet nodig! 🙂

De massagestoelen van RelexZ zijn van de beste producent in de wereld

Dat staat borg voor kwaliteit en zekerheid. Maar nog belangrijker: De stoel moet een massage geven die u prettig vindt. Wij vinden het dus belangrijk dat u in alle rust onze stoelen kunt ervaren en tot een keuze komt waar u achteraf geen spijt van krijgt. Het kiezen van een massagestoel is een persoonlijke zaak, waarbij alleen u kunt bepalen of de massagestoel bij u past. Koop daarom niet zomaar even via de webshop een stoel, maar test de stoelen eerst goed uit. Het allerliefst hebben we dat u zoveel mogelijk merken massagestoelen test, en daarna onze stoelen komt testen, wij hoeven u niet te overtuigen, u kiest simpelweg het product dat het beste bij u past en het meeste comfort, luxe en gezondheid biedt.

Wat is zero-Gravity?

Zero gravity is de engelse vertaling voor `geen aantrekkingskracht door de aarde`, ofwel gewichtloosheid. Dit ervaren alleen astronauten (op de maan) of personen in een speciaal aangepaste ruimte waar een soortgelijke hoedanigheid zoals de maan wordt gecreëerd.

De naam zero-gravity is de laatste jaren steeds vaker terug te vinden in de aanprijzing van massagestoelen door diverse merken. Men bedoeld hiermee de ontspannen houding als u in de massagestoel ligt met de benen iets gebogen. U zult wellicht begrijpen dat het in werkelijkheid een leuk bedachte naam is om de aanprijzing te stimuleren, hoewel meestal beperkt, is het wel een prettige houding!

Een nadeel van veel zero gravity massagestoelen is, dat het lichaam vaak in één dezelfde houding blijft ( statisch). De lichaamsbewegingen wordt niet actief gestimuleerd, terwijl dit wel een erg goede therapie kan zijn voor de meeste personen.

Airbags in een massagestoel?

Inada heeft maar liefst 100 stuks airbags in de massagestoel verwerkt voor een perfecte massage. Dit zijn kleine luchtkussens die opgeblazen worden om druk op het lichaam te geven. De RelexZ / Inada massagestoelen doen dit in een medisch verantwoorde richting en snelheid, om zo de afvalstoffen te verplaatsen zodat deze kunnen worden afgevoerd. Hierdoor worden de spieren weer soepel en worden “knopen in de spieren” geheel of gedeeltelijk opgelost. De spieren ontspannen en vitaliteit van het lichaam zal terug keren.

Contra-indicaties

De fabrikant adviseert in de volgende gevallen de massagestoel niet te gebruiken:

 • Vrouwen die zwanger zijn
 • Mensen met huidaandoeningen en/of Multiple Sclerose
 • Mensen met hartproblemen en/of met een pacemaker
 • Mensen met een bot afwijkingen, artrose of gewrichtsproblemen als reuma
 • Mensen met trombose of die problemen hebben met de bloedsomloop
 • Kinderen jonger dan 14 jaar
 • Mensen die onder begeleiding staan alleen na toestemming van de begeleider
 • Mensen met koorts, infectieziekten en besmettelijke huidziekte

Desondanks kunt u met deze aandoeningen toch een massagestoel behandeling bespreken met uw arts, er zijn diverse positieve voorbeelden te noemen. Ook staan onze stoelen in ziekenhuizen alwaar deze worden gebruikt voor patiënten.

Wanneer u zich onprettig voelt of als de massage onprettig aanvoelt, kunt u direct het massageprogramma stoppen.


Cadeiras de Massagem RelexZ em Lisboa Portugal

O especialista nas melhores cadeiras de massagem do Japão.
Esqueça as dores nas costas com a ajuda das cadeiras de massagem RelexZ.
Teste o Novo Inada Therapina Robo agora em Lisboa.

Cadeiras de massagem A cadeira de massagem RelexZ é entregue em sua casa, instalada e explicada.

 

Cadeiras de massagens – Ofertas especiais em Lisboa.

Esqueça as dores nas costas com a ajuda das cadeiras de massagem RelexZ.
Cadeiras de massagem pensadas para a saúde física e mental da sua família.