Garantie, Klachten en Service

Wat houdt service en garantie in bij RelexZ ?

Door onze serviceafdeling zijn alle cliënten gegarandeerd van uitstekende service en garantie.

2 jaar volledige garantie aan huis is een zekerheid, afhankelijk van merk massagestoel en de gebruikssituatie en  gebruikswijze.

Garantie periode bij gebruik commercieel/zakelijk  of buiten gezinssituatie is maximaal 1 jaar.

Levering op locatie, thuis of op de zaak

Technische service op locatie

Uitleg over de werking van de massagestoel op locatie

Volledige garantie bij RelexZ is: 1 maal een telefoontje of mailbericht van uwer zijde, en het eventuele probleem wordt geheel kosteloos opgelost; géén materiaalkosten, geen voorrijkosten, géén arbeidsloon, u hoeft zelf ook verder niets te doen!

Ook na de garantieperiode kunt u vertrouwen op service en staan wij voor u klaar!

RelexZ B.V. is de benelux  distributeur/leverancier van het Japanse merk Inada, het merk wat reeds ruim 58 jaar bestaat, en werkelijk  qua massage en stretch technieken vér boven aan de top staat boven alle andere massagestoelen. Inada is puur gefocust op een sublieme massage ervaring  als een ongekende therapie en droom, echter welke medisch is onderbouwd. Inada staat garant voor de meest menselijke massagekwaliteit en  productkwaliteit, in die zin werkelijk ongeëvenaard. Een massagestoel van Inada zal uw allerbeste vriend worden en altijd voor u klaar staan.

Het eigen massagestoel merk “RelexZ” wordt al bijna 20 jaar geproduceerd in samenwerking met Irest, de beste massagestoelfabrikant uit China. Beide merken zijn van de beste kwaliteit in hun eigen categorie, die door jarenlange ervaring en innovatie een uitstekende reputatie hebben opgebouwd. Alleen al in de Inada Dreamwave zit bijvoorbeeld meer dan 50 miljoen dollar aan ontwikkelingskosten. Niet voor niets wordt al jaren getracht deze stoel na te maken qua zijn unieke design en techniek. De samenwerking met deze leveranciers geeft dan ook zekerheid als het gaat over kwaliteit, betrouwbaarheid, service en onderdelen van de massagestoelen.

De massagestoelen voldoen aan alle eisen van o.a. de Europese, Japanse, Amerikaanse, en Australische regelgeving voor elektrische producten. U bent verzekerd van jarenlang plezier van uw unieke massagestoel.

Afleveren

De elektrische massagestoelen worden door RelexZ zelf afgeleverd. Zo kunnen er geen onduidelijkheden ontstaan over eventuele beschadiging, tijdstip of andere zaken. De massagestoel wordt compleet geïnstalleerd en in sommige gevallen gemonteerd. Op verzoek kan er binnen 24 uur of nog dezelfde dag geleverd worden.

Daarnaast krijgt u uitgebreid uitleg over de werking van de massagestoel en al zijn mogelijkheden. De kosten van aflevering zijn € 99,00 incl. btw. De service monteur vertrekt  als u aangeeft dat alles helder is, tevreden bent en geen vragen meer heeft.

 

Etage

Levering kan ook op een hogere etage of op een moeilijk te bereiken plaats. Als klanten willen dat de massagestoel op een hogere etage moet, zullen we daarvoor zorgen tot zover dat mogelijk is. Indien nodig wordt het product gedemonteerd of met verhuis materieel verplaatst. Uiteraard moeten we dit samen eerst overleggen vooraf, en kunnen er eventueel kosten worden berekend. Minimale extra kosten voor plaatsing waarbij 2 personen voor nodig zijn is € 100,00 excl. Btw.

Echter in de meeste gevallen kan de stoel redelijk eenvoudig naar boven gebracht worden.

Vragen na de levering

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen zodat wij u ondersteunen, wij kennen het product als geen ander. U kunt mailen of bellen, aan u de keuze. Stel gerust uw vragen en over het algemeen reageren wij direct of binnen 24 uur.

Service en onderhoud

Onze massagestoelen zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Anderzijds is het natuurlijk wel gebruiksproduct, voorzien van mechanische onderdelen en slijtage onderhevige bekleding welke bij veelvuldig gebruik zullen slijten.

RelexZ heeft een eigen onderhoudsdienst en levert service en onderhoud op deze stoelen. Zo heeft u slechts één contactpersoon voor alle service. Daardoor kunnen er geen onduidelijkheden ontstaan over wie wat heeft gedaan. We houden de “ lijnen” graag kort. Een eventuele storing kunnen we snel verhelpen omdat we de meest belangrijke onderdelen op voorraad hebben. Dit komt echter zeer weinig voor.

Levensduur

De levensduur is zoals alle andere producten afhankelijk van de gebruiksintensiteit. Naarmate de stoel meer gebruikt wordt zal deze ook meer slijtage gaan vertonen en kunnen er eventueel meer geluiden optreden. Dit is echter normaal en geen probleem. Indien nodig kunnen onderdelen vervangen worden.

In het algemeen gesproken is de levensduur tussen de 8 en 20 jaar of, wat gelijk staat aan  tussen de ca. 8.000 tot ruim 20.000 keer gebruik (afhankelijk van merk en type). Een defect betekent natuurlijk nog geen einde van de levensduur van massagestoelen . Alle onderdelen zijn gewoon te vervangen, waarna de massagestoel zijn werk weer als vanouds doet.

Slijtage

Bij intensief gebruik of na vele jaren kan de speciale stof in de binnenzijde van rugleuning slijten omdat de massagehanden veelvuldig over de rugleuning bewegen. Aan de buitenzijde is deze slijtage vaak niet zichtbaar. Uiteraard zijn ook deze onderdelen te vervangen, we kunnen alle onderdelen leveren.

Reiniging

Indien nodig kan de buitenkant met een licht vochtige doek gereinigd worden. Direct daarna droogwrijven. Geen sterke reinigings middelen gebruiken.

 

Betaling

De massagestoelen dienen vóór levering betaald te worden via overmaking, I-deal of contant. In overleg kan ook tijden levering betaald worden. Aanbetaling in overleg, tenzij het een bijzondere uitvoering of aanbieding betreft. Natuurlijk kunt u ook snel in onze webshop bestellen en betalen met Ideal, Mister Cash en Sofort Banking of via overmaking.

Bij grotere bedrijfsmatige bestellingen en buitenlandse transacties kan een vooruitbetaling onderdeel zijn van de leveringsafspraken.

Garantie

De massagestoelen hebben een garantietermijn afhankelijk van gebruikswijze, van 2 jaar, tenzij anders vermeld op de factuur.

De losse massageproducten hebben een garantie van 1 jaar.

Stoelen voorzien van een muntautomaat en/of die in een commerciële omgeving staan dan wel bedrijfsmatig gebruikt worden hebben een garantie 1 jaar.

Voor stoelen die zakelijk/commercieel/ buiten gezinssituatie gebruikt worden is de garantie 1 jaar.

Onder garantie wordt verstaan dat de massagestoelen binnen de garantietermijn geheel kosteloos op locatie worden gerepareerd. Je betaalt dus geen onderdelen, uurloon of voorrijkosten, niets.

De garantietermijn is een overeenkomst tussen de klant en RelexZ, deze garantie  is niet overdraagbaar op een volgende bezitter van het product.

Normale slijtage van slijtdelen zoals bekleding en onjuist gebruik van de massagestoel valt niet onder garantie.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland.

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.  Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@relexz.nl. Tot nu toe in de afgelopen 19 jaar, is dit altijd afdoende geweest. Zou het toch niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Over ons privacybeleid

RelexZ geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van RelexZ. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 23/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid. Over de gegevensverwerking Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webwinkelsoftware

Onze webwinkel is ontwikkeld met software van KIWI webgroep. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. KIWI webgroep heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. KIWI webgroep is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. KIWI webgroep maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. KIWI webgroep behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren.

 

Webhosting

KIWI webgroep

Wij nemen webhosting- en emaildiensten af van KIWI webgroep. KIWI webgroep verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. KIWI webgroep heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. KIWI webgroep is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van . Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

 

Payment processors

Mollie

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

 

Beoordelingen Kiyoh

Wij verzamelen reviews via het platform van Kiyoh. Als u een review achterlaat via Kiyoh dan bent u verplicht om uw naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. Kiyoh deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. Kiyoh publiceert uw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan Kiyoh contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met Kiyoh. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. Kiyoh heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Kiyoh behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan Kiyoh toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Kiyoh’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Kiyoh bewaart uw persoonsgegevens zolang u de review op het platform gepubliceerd houdt. Kiyoh heeft een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld, u vindt de contactgegevens van deze functionaris op de website van Kiyoh.

 

Verzenden en logistiek PostNL

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Facturatie en boekhouden

Exact

Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van exact. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van exact. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Exact is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Exact gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Externe verkoopkanalen Bol.com Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Bol.com. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Bol.com uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.

Doel van de gegevensverwerking Algemeen doel van de verwerking

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om – anders dan op uw verzoek – op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek In voorkomende gevallen kan RelexZ op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van RelexZ. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Cookies Google Analytics

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Cookies van derde partijen

In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

 

Contactgegevens

relexzmassage@gmail.com

0031(0)628884617

Versie 14-05-2024